Kategori: Lagu
Elemen Budaya: Musik dan Lagu
Provinsi: Jawa Barat
Asal Daerah: Bandung

Bajing luncat, bajing luncat
Ka astana aduh

Baca juga:  Waktu Hujan Sore-sore

Abdi lepat narosan
Teu ti anggalna

Bajing luncat, bajing luncat
Ka astana ieuh

Abdi lepat narosan
Teu ti anggalna

Ku teu sangka salira bet
luas pisan

Baca juga:  Meong-meong

Teu hawatos
Ka nu kesel ngantos ngantos

Api api teu emut kana pasini
Pasini pakait ati
duh pakait ati …

Baca juga:  Wo Mangura-Ngur

 

Source: budaya-indonesia.org